La Fontaine

Jolanda Van der Steen

Skills

Contsultancy Ondernemend Ondernemerscoach Oplossingsgerichtheid Persoonlijke effectiviteit Teamcoach Trainingsvaardigheden verbinder

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving


La Fontaine is een kleine organisatie die grootste dingen kan doen door verbinding te leggen en samenwerkingen aan te gaan.

In een tijd waarin verandering de enige constante is, is het goed om te weten wie je als organisatie of individu bent. Waar sta je voor, welke waarde voeg je toe en waar streef je naar?

Vanuit dit inzicht ben je in staat verder te groeien en te ontwikkelen. Door een organisatie of individu laag voor laag af te wikkelen, ontdek je hoe het is opgebouwd. Met die kennis kun je diep naar de kern gaan en een goede, stevige basis creëren. Onze focus ligt daarbij op het talent en de passie van werknemers, want zij zijn de motor van een organisatie.

Tijdens onze trajecten richten wij ons, samen met jou, op het behalen van jouw doelen! Alles is gericht op de ontwikkeling van mens én organisatie. Wij geloven in het bundelen van krachten. In betrokkenen en medewerkers onderdeel te laten zijn van de oplossing!
 

Onze expertise ligt op het gebied van:
•Ondernemerscoaching
•Strategische vraagstukken
•Onderwerpen met betrekking tot human resources zoals:
•Outplacement
•Loopbaanbegeleiding
•Expat coaching

Waarom?

Mijn naam is Jolanda van der Steen, ik ben woonachtig in Pernis, maar mijn werkgebied ligt tot ver buiten Nederland.

Mijn passie is de voortdurende ontwikkeling van mens én organisatie.

Om te kunnen groeien, moet je de tijd nemen om stil te staan. Ik heb zelf ervaren hoe het is om juist vanuit stilstand weer in beweging te komen. Als ik was doorgerend dan had ik nooit ontdekt wat mijn talenten waren en waar ik energie van kreeg. Ik heb hier veel aan gehad tijdens mijn loopbaan als manager bij een grote financiële instelling. Door vanuit mijn kracht (samen) te werken, lukte het om organisatiedoelstellingen te realiseren.

Uiteindelijk heb ik besloten om me alleen nog maar bezig te houden met mijn passie: andere organisaties helpen om zichzelf, hun teams en de medewerkers te ontwikkelen.

Als organisatieadviseur en trainer richt ik mij op het talent en de kracht van het individu. Werknemers zijn de sleutel tot een succesvolle ontwikkeling in teams en organisaties. De organisatiecultuur, het succesvol aantrekken van nieuw talent en de gemiddelde tijd dat een werknemer op dezelfde functie blijft, zijn aspecten die ik altijd meeneem in mijn advies. Belangrijke waardes hierbij zijn: vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, respect, gelijkwaardigheid en integriteit.

Ik zie de snelle veranderingen op de arbeidsmarkt als een geweldige stimulans het potentieel binnen bedrijven beter te benutten en vanuit de werknemers dé kans zich verder te kunnen ontplooien en architect te worden van hun eigen loopbaan.

Pragmatisch, persoonlijk, resultaatgericht, empathisch, ondernemend, een helikopterview hebbend, vakkundig te werk gaan en bevlogenheid zijn enkele kwaliteiten die ik toegedicht krijg en waar ik me ook in kan vinden.

Vanuit mijn Credo ‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’, werk ik het liefst.


Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website www.la-fontaine.net of maak geheel vrijblijvend een contact met mij op.


Met ondernemende groet,

Jolanda van der Steen-Bussem

Ga terug naar de deelnemers pagina

La Fontaine

Pernis

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina