Forward Lease B.V.

Peter de Hoog

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Forward Lease is een universele auto lease maatschappij en opereert als werkmaatschappij van dealer holding Autohaag Zeeuw in geheel Zuid-Holland.
  
Forward Lease staat voor heldere afspraken over looptijd- en kilometerkosten en maakt hierbij het "one stop shopping" principe ook daadwerkelijk waar. Als berijder wil je immers voor bestelling, onderhoud, reparatie, (winter)banden en schadeherstel terecht kunnen bij één adres?

Voor zowel private lease, full operational lease, financial lease en shortlease kan men bij Forward Lease terecht voor ieder gewenst merk of model

Tevens hechten wij veel belang aan de ondersteuning van non-profit organisaties en ondersteunen Amref Flying Doctors, Stichting Het Vergeten Kind en Forward Lease Rotterdam Basketbal.

Waarom?

Ik ben sinds mei 2014 actief als lease manager voor de jonge autoleasemaatschappij Forward Lease.

Sport en auto's zijn de rode draad in mijn leven en die combineer ik door sinds 2016 met Forward Lease als naamsponsor te opereren van Forward Lease Rotterdam Basketbal. 

Ik ben nieuwsgierig, leergierig en geïnteresseerd in wat ondernemers "beweegt". Vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en deel graag mijn kennis en Rotterdamse netwerk met positieve, leuke mensen.

Heb als geboren Rotterdammer hart voor de stad, woon in Bergschenhoek, ben getrouwd met Janet en trotse vader van Luc, Julian en Britt.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Forward Lease B.V.

Schiedam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina