DRV Performance Improvers

Mitch Van Bovene

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

DRV Performance Improvers is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijfsonderdeel van DRV Accountants & Adviseurs, een organisatie met ruim 500 medewerkers en meer dan 5.500 klanten. Wij begeleiden ondernemers bij alle mogelijke strategische en bedrijfskundige onderwerpen op het gebied van finance, commercie, productie, logistiek, inkoop, ICT en HR. We ondersteunen bij heldere en compacte planvorming en bij de daadwerkelijke realisatie. Verwacht van ons geen dikke rapporten, maar passende oplossingen.


Waarom?

WAT IK DOE
Ik implementeer en realiseer verbeteringen bij bedrijven in het MKB. Dat doe ik bij klanten die op zoek zijn naar een beter rendement en die waarde willen creëren in een veranderende omgeving. 

WAAROM IK DAT DOE
Het werkt voor mij zeer motiverend als ik ondernemers en hun bedrijf zie groeien. Ik krijg energie als ik mensen kan helpen bij het verwezenlijken van hun zakelijke ambities en dromen. De waardering die het keer op keer oplevert is voor mij iedere dag de belangrijkste motivatie om te doen wat ik doe. 

HOE IK DAT DOE
Door het stellen van de juiste kritische vragen, analytisch vermogen en ervaring met bedrijven in zeer uiteenlopende situaties en branches kom ik snel tot de kern en een eerste oplossingsrichting. 

Na de analyse begint het echte werk, namelijk het daadwerkelijk doorvoeren van de verbeteringen op alle afdelingsniveaus (van de directie tot marketing, de administratie tot productie) en op alle aspecten van de bedrijfsvoering (leiderschap, strategie, cultuur, processen, systemen, bezetting en competenties). Ik houd zowel de harde als zachte kant van de bedrijfsvoering in het oog. Een bedrijf veranderen betekent namelijk de mensen en hun gedrag veranderen.

Naast het doorvoeren van de verbeteringen is het monitoren van de voortgang belangrijk. Als zaken anders lopen dan gepland moeten we namelijk in staat zijn snel bij te sturen.


Ga terug naar de deelnemers pagina

DRV Performance Improvers

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina