Stapelfinancieringen Rotterdam

Alex Van Kempen

Skills

bedrijfshypotheek crowdfunding financieren financieringen groeifinanciering hypotheek investeren overname vastgoed verbinden

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

OmschrijvingDe bedrijfsfinanciering is de afgelopen jaren ontzettend veranderd. Waar de bedrijfsfinanciering voorheen door de bank werd verstrekt zijn het nu tal van alternatieven die aangeboden worden. U hoort de termen privé investeerder, private equity en crowdfunding ongetwijfeld voorbij komen.
Stapelfinancieringen Rotterdam helpt u als ondernemer om een weg te vinden in het nieuwe landschap van de bedrijfsfinanciering. Wij hebben directe lijnen met banken, investeerders, en de platforms voor crowdfunding. Daarnaast bekijken we specifieke financieringsvormen als debiteurenfinanciering, voorraadfinanciering en leasing. Samen bekijken we welke bedrijfsfinanciering het best past bij uw bedrijf.
U bepaalt hoe uw bedrijfsfinanciering eruit komt te zien en welke tarieven u betaalt.

Vanuit de Rotterdam Science Tower ben ik van start gegaan als Stapelfinancieringen Rotterdam. 
Graag maak ik geheel vrijblijvend met u kennis.


Waarom?

Na 10 jaar bancaire werkervaring ben ik in 2016 gestart met Stapelfinancieringen Rotterdam.

Ik krijg energie om een financieringsaanvraag breed te bekijken en in te vullen. Ik merkte dat bij de bank dat hiervoor steeds minder ruimte was.

Uiteindelijk wil ik toegevoegde waarde bieden aan mijn klanten. Ik werk dan ook op basis van no cure no pay. Het uiteindelijke doel is dat u als ondernemer uw doel bereikt en blij wordt van Stapelfinancieringen.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Stapelfinancieringen Rotterdam

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina