Deger B.V.

Dennis Gernette

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

DEGER® helpt, adviseert en begeleidt bedrijven met hun vraagstukken op het gebied van bouw, techniek, onderhoud en veiligheid. DEGER® is een gedegen professionele organisatie met een brede technische achtergrond.

Onze diensten zijn onderverdeeld in een drie businessunits:
- DEGER® Gebouwbeheer
- DEGER® Brandveiligheid
- DEGER® Installatieadvies

Onze kernwaarden zijn “ontzorgen”, “professioneel en deskundig” en “betrokken”. Wij verzorgen het gehele pakket van start, uitvoering en nazorg. Met name door het leveren van een totaalpakket en onze gestructureerde aanpak maken wij risico's voortijdig inzichtelijk en worden faalkosten voorkomen.

Email: office@deger.nl
Website: www.deger.nl
Twitter: @degerNL

Waarom?

DEGER® BV helpt, adviseert en begeleid bedrijven welke elke actief zijn met het exploiteren en gebruiken van vastgoed. Onze specialiteiten liggen op het gebied van alle gebouw gebonden installatietechniek, bouwkunde, integrale brandveiligheid en beheer. Daarnaast verzorgen wij het complete vastgoedmanagement op technisch, commercieel en administratief gebied.

Door alles uit handen te nemen ontzorgen wij onze opdrachtgevers op alle niveaus. Deskundigheid, persoonlijk commitment en proactieve benadering staan bij ons centraal. Wij creëeren direct meerwaarde door onze ervaring en gekozen insteek.

Wij hechten waarde aan een goede en langdurige samenwerking met onze klanten. Onze aanpak kenmerkt zich door een goede voorbereiding, hard werken, kritisch blijven en oog voor detail houden.

Voor als u contact met mij wilt hebben kunt u eenvoudig een bericht sturen naar dgernette@deger.nl of bel mij op 06-10310247

Ga terug naar de deelnemers pagina

Deger B.V.

Zwijndrecht

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina