CFO Capabel

Kees Gordijn

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Over CFO Capabel

De wereld van vandaag verandert razendsnel. Internet, social media, globalisering en digitalisering zorgen voor een turbulente omgeving. Voor organisaties betekent dit, dat ze voortdurend in staat moeten zijn om vooruit te kijken, de juiste beslissingen moeten nemen en effectief moeten kunnen sturen om succesvol te kunnen ondernemen en bestendig te zijn voor de toekomst. Veelal vraagt dat van de directie of ondernemer aanvullende competenties en vaardigheden. De directeur/ondernemer die daarvoor open staat en externe expertise durft te benutten, behoort tot de winnaars van morgen.

                           Waarom CFO Capabel?


CFO Capabel helpt organisaties in het MKB op praktische en concrete wijze bij het maken van de juiste (strategische)

keuzes en het professionaliseren van het financieel management. Dit doen we door de inzet van gedreven en ervaren 

financieel directeuren en controllers, zowel op interim- basis als op basis van werving & selectie voor vaste vacatures.

Waarom?

Met een bedrijfskundige blik overzie ik snel en schakel ik behendig tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ik ben op mijn plek waar visie, leiderschap, inspiratie en daadkracht gewenst zijn. Laagdrempelig in contact, transparant en open sta ik tussen mijn mensen. Door het geven van duidelijkheid en vertrouwen begeleid ik veranderingen op een manier waarbij eenieder zich betrokken voelt. Zo komt het bedrijf in beweging en blijft de sfeer goed. De kern van mijn werkplezier bestaat uit het bouwen van een team en met elkaar tot resultaten komen. Mijn altijd aanwezige klantfocus en snelle vertaling naar strategie leidt teams de juiste kant op. Mijn ondersteunende leidersrol staat besluitvaardigheid niet in de weg, waarbij communicatiekracht zorgt voor heldere en overtuigende toelichting.
Kan ik je helpen? Er is maar een manier om hierachter te komen. Neem contact met mij op via 06-53 24 12 59.

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

CFO Capabel

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina