Maxxgrib Floor Safety

John Bruins

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

MAAK DE KANS OP UITGLIJDEN VRIJWEL NIHIL

Jaarlijks belanden meer dan 25.000 mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid (bijvoorbeeld badkamers en  zwembaden), schoonmaakwerkzaamheden (bijvoorbeeld openbare ruimtes, supermarkten en hotellobby’s) zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. Onze professionele antislipoplossingen zijn dé oplossing tegen gladde (tegel)vloeren, bad- en douchekuipen en andere oppervlaktes. Voorkom problemen en eventuele schadeclaims en zorg dat uw vloer veilig is.

MaxxGrib Floor Safety heeft voor praktisch elke situatie een passende antislip oplossing.

VOORKOMEN
Uitglijden -en als gevolg daarvan letsel en/of materiële schade- is te voorkomen. Gevaarlijke situaties in keukens, zwembaden, sauna’s, galerijen, badkamers, entrees, portieken of op betegelde/vinyl bedrijfs/school vloeren, kunnen vermeden worden.
MaxxGrib brengt de stroefheid omhoog met wel 200 tot 400% na een behandeling van een bestaande vloer. We combineren diverse technieken en materialen om maximale stroefheid te bereiken.


ONDERHOUD
Bij goed onderhoud heeft uw vloer jarenlang perfecte antislip kwaliteiten! Omdat niet ieder schoonmaak- of reinigingsbedrijf vertrouwd is met de specifieke behandeling en het onderhoud van een gripvaste vloer, kunnen wij een onderhoudsprogramma op maat bieden. Dit heet een dieptereiniging. Door deze specialistische methode worden alle vloeren zeer grondig schoon, blijven slipvast en (het oog wil ook wat) ze zien er weer als nieuw uit.


SLIPWEERSTANDMETING
MaxxGrib floor safety meet de slipweerstand van uw vloeren. Ook voor en na de antislipbehandeling en/of de reiniging van de vloeren wordt de slipweerstand gemeten. Van deze meetresultaten wordt een rapport gemaakt. Na een antislipbehandeling van de vloer, door MaxxGrib floor safety, kunnen de resultaten van de slipweerstandmeting en de garantie worden afgegeven.

GARANTIE
Wij geven 2 jaar garantie op onze werkzaamheden en de slipvastheid van de vloeren die wij behandeld hebben. Deze garantie leggen wij vast met de daarbij vastgestelde gebruikskenmerken, het vereiste onderhoud en de noodzakelijke periodieke reinigingswerkzaamheden. Deze garantie kan tevens een rol spelen bij het verlagen van de premies van uw verzekeringen en bij het voldoen aan eisen van certificerende partijen als brandweer of veiligheidsinstanties.

Waarom?

Antislip specialist; Gladde vloeren, laat dat mijn probleem zijn en niet uw hoofdpijn! Bel 0612146154 of mail MaxxGrib
    


      MaxxGrib floor safety
    


Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Maxxgrib Floor Safety

Brielle

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina