Klein en Sterk

Sietske Jansen

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Relatiemarketing activiteiten en promotionele acties zijn bewezen effectiever met het inzetten van een relatiegeschenk, premium of giveaway. 

Ik help bedrijven en ondernemers om het juiste product te vinden dat past bij de marketingactiviteit, passend binnen het budget. 

Ten behoeve van het vergroten van uw naamsbekendheid, het werven van nieuwe klanten of de goede relatie met uw klant te onderhouden of verstevigen.

Welke promotionele items zet u in om uw marketingactiviteiten te ondersteunen?Waarom?

Enthousiast en energiek, gedreven en behulpzaam, creatief en ondernemend --> Klein en Sterk.


0180 853956 / 0646626836


info@kleinensterk.nl De kracht van reclame is herhaling. De kracht van reclame is herhaling.Natuurlijk vind ik dat ieder bedrijf die bedrukte pen, schrijfblok, powerbank of usb stick met logo in huis moet hebben. Hoe vaker jouw naam bij je klant voorbij komt, hoe beter jouw naam onthouden zal worden.


Maar een goed gekozen relatiegeschenk weg geven is meer dan een cadeautje uitdelen. Je schenkt je klant een stukje aandacht, en dat is waar het om draait. Het is een onmisbaar stukje van goed relatiebeheer. Relatiegeschenken zijn onderdeel van een goede marketingmix. Daarom moet je relatiegeschenk wel goed gekozen worden, anders loop je kans de plank volledig mis te slaan. Wat is je doelstelling, aan welke doelgroep geef je het weg, en wat is het budget. Uiteraard moet er ook gekeken worden of het relatiegeschenk voldoet aan de identiteit van je bedrijf, en welke boodschap wil je uitdragen? Er is veel om rekening mee te houden en daarom ga ik graag om de tafel met mijn klanten. 

Ga terug naar de deelnemers pagina

Klein en Sterk

Barendrecht

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina