Binnenstebuiten groei & ontwikkeling

Ruud van Wingerden

Skills

Coachen Coaching hospitality leiderschapsontwikkeling Ontwikkelpartner Organisatieontwikkeling sales teamontwikkeling Trainen

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling

Wij zijn ontwikkelpartner voor mens en bedrijf op het gebied van duurzame ontwikkeling en groei, in een context van
verandering van tijdperk. Wij maken ‘het werken in feestopstelling’ gemeengoed in werkend Nederland.

Wie zijn wij

Binnenstebuiten wordt gerund door Miranda Valk en Ruud van Wingerden, de eigenaren van Binnenstebuiten. Tanja Mol en Natalie Nengerman zijn bij ons in dienst als Office Manager. Wij werken met een kernteam dat bestaat uit 18 kleurrijke professionals, met een diversiteit aan achtergrond en expertise.

Wij hebben ervaring met bedrijven, van MKB tot Grootbedrijf, zorginstellingen en overheden, die zich in een transitiefase begeven en op een andere, vernieuwende manier met de inzetbaarheid en ontwikkeling van het bestaande personeel wil en moet omgaan. Bedrijven die vaak jaren lang zó goed geweest zijn voor hun mensen dat zij eigenlijk niet meer weg willen of zich financieel zo verstrengeld voelen met hun organisatie dat ze geen afscheid durven nemen.  Bedrijven en organisaties die te maken hebben met een flexibilisering van de arbeidsmarkt en tegelijkertijd medewerkers aan zich willen binden. En voor mensen die loopbaanvragen hebben of hun eigen potentieel verder willen ontsluiten en benutten in een veranderende  (werk-)omgeving.

Wat doen wij

We werken samen met onze opdrachtgevers in drie verander-gebieden; 
1. Tranisitie & Transformatie; van boventalligheid naar de feestopstelling, duurzame inzetbaarheid en trajecten als de Expeditie Binnenstebuiten.
2. Organisatie- & teamontwikkeling; visie- en missietrajecten, leiderschpasontwikkeling, trainingen ogv persoonlijke en professionele groei, hospitality-ontwikkeling, ontwikkeltraject zelfsturing/zelforganisatie

3. Coaching & Reflectie; executive coaching, loopbaanvragen, een dag voor jezelf/een week voor jezelf, leergang Coaching/Coachend Leiderschap, reflectieplatform voor (jonge) ondernemers.

Sinds ons ontstaan in 2005 bevorderen wij duurzame groei & ontwikkeling van mensen en organisaties. Wij richten onze trainingen en onze coach- en ontwikkeltrajecten op het vrijmaken van potentieel en op het openen en versnellen van processen in en tussen mensen en bedrijven. We werken doelgericht aan de groei van individuen, teams en bedrijven en hebben daarbij een sterke focus op resultaat. Dit doen wij met intens plezier, omdat onze ‘kick’ ligt in de momenten waarop wij ervaren dat onze klanten in staat zijn om het beste uit zichzelf en hun bedrijf naar boven te halen.

In beweging

Wij hebben de afgelopen 12 jaar als ontwikkel- en transitiepartner voor bedrijven en organisaties, volop ervaring opgedaan met het in beweging brengen van mensen in een (corporate) transitieomgeving. Met partijen als KvK, NS, ASR en ORO werken we in co-creatie samen en vinden we nieuwe antwoorden op de arbeidsvraagstukken van deze tijd. Allemaal bedrijven met lange dienstverbanden, waar de (interne) mobiliteit omhoog moet. We werken samen met MKB-ondernemers en ontwikkelen programma’s die de duurzame inzetbaarheid van mensen vergroot en versterkt en een gezonde ontwikkeling van het bedrijfsresultaat mogelijk maakt.

In al die jaren hebben wij een veelzijdigheid aan relaties opgebouwd en resultaat geboekt met onze maatwerktrajecten. Dat onze opdrachtgevers meer dan tevreden zijn, blijkt uit de langdurige samenwerking en uit nieuwe opdrachtgevers die Binnenstebuiten benaderen op aanbeveling van tevreden klanten.

Tekstvak: Organisatie- en teamontwikkeling<br />•    visie- en missietrajecten<br />•    teamontwikkeling,<br />•    leiderschapsontwikkeling<br />trainingen ogv persoonlijke en professionele groei<br />•    ontwikkeltrajecten ogv hospitality, klantfocus en zelfsturing<br />•    vaardigheidstrainingen ogv  o.a. communicatie, samenwerken, telefonie, verkoop en netwerken  <br /><br />Tekstvak: Transitie & transformatie<br />•    duurzame inzetbaarheid<br />•    van boventalligheid naar feestopstelling <br />•    trajecten als Expeditie Binnenstebuiten<br />•    (pré-) mobiliteit<br />•    inspiratie events en lezingen<br />•    een leven lang leren<br /><br />Tekstvak: Coaching & Reflectie<br />•    executive & loopbaan coaching<br />•    coachtrajecten “De verrassing zit van binnen”<br />•    een dag voor jezelf<br />•    een week voor jezelf/coachweek<br />•    reflectie-platform voor <br />(jonge )ondernemers<br />•    leiderschap/leading change<br />•    leergang coaching & coachend leiderschap<br />•    talentontwikkeling<br />•    leergang creatiespiraal<br /><br /><br />

Waarom?

Geboren en getogen Rotterdammert. Opgegroeid in een omgeving die mij geleerd heeft niet te oordelen, maar vragen te stellen. Vanuit een oprechte interesse en integriteit, zonder de illusie te hebben de antwoorden op die vragen zelf te hebben. Om te zien wat er is zonder interpretaties. Om te luisteren en dóór te vragen, daar waar anderen stoppen. Om tot de kern te komen, bij de ander en mijzelf.

Samen met Miranda Valk ben ik eigenaar van Binnenstebuiten groei & ontwikkeling. Sinds 2005 ben ik ontwikkelpartner voor mens en bedrijf: Directie, ondernemers, HR, managers. Met als doel hen verder te brengen in hun performance op het gebied van leiderschap, visie- en teamontwikkeling, verkoopresultaat, gastvrijheid & klantgerichtheid, persoonlijke ontwikkeling en transities. In de zorg, de bouw, overheden, het bedrijfsleven, onderwijs en het bank- en verzekeringswezen. Middels het faciliteren van transitieprocessen, coach, ontwikkel- & leiderschapstrajecten en teamtrainingen. Concreet en resultaatgericht en altijd op basis van maatwerk. Klanten typeren mijn aanpak als verhelderend, kernachtig en intensief met een relativerende humor.

Sportieve topprestaties en de mentale weerbaarheid die daarvoor gevraagd wordt boeien mij mateloos. Daarom zet ik mij ook graag in als teamontwikkelaar op gebied van mentale sterkte voor sport teams en individuele sporters.

Ruud van Wingerden

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling
'​'je gaat het pas zien als je het door hebt"

Ga terug naar de deelnemers pagina

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling

Rotterdam

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina