MKB Boekhoudservice B.V.

Mario de Koning

Skills

Administratie; Advies; Begroting; Belastingen; Besparing op kosten administratie; Boekhouding; Debiteurenbeheer inclusief; Gratis geavanceerde boekhoudsoftware; Inzicht in uw liquiditeit; Ondersteuning accountant; Persoonlijk en op locatie; Prognose; Sturings-/managementinformatie; Up-to-date en online; Vast en scherp tarief per maand;

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

MKB Boekhoudservice is een slimme manier van altijd bij zijn met uw boekhouding. Onze goed opgeleide administratieconsulenten (JULIA'S) bieden u boekhoudgemak op locatie. Het ontzorgen van de ondernemer op administratief terrein is hun passie. Zij verzorgen tegen vaste kosten, met gebruikmaking van slimme IT tools, de boekhouding en desgewenst de facturatie, het debiteurenbeheer (incl. incassoprocedures) en het klaar zetten van de betalingen. Laat de boekhoudkundige rompslomp over aan JULIA.

De JULIA's komen per dagdeel bij u langs op het bedrijf. Zij maken gebruik van uw systeem, maar hebben zelf ook de nodige software bij zich. Zij werken met online software zodat u altijd zelf kunt meekijken in de boekhouding naar de resultaten, Als JULIA vertrekt is alles bijgewerkt. Zij kan ook de input voor de personeels- en salarisadministratie verzorgen. JULIA maakt afspraken met u over de gewenste frequentie en de taken die zij verricht. JULIA is uw boekhoudkundige steun en toeverlaat. Heeft u al een JULIA?

Wij maken op basis van uw specifieke situatie een inschatting van de tijdsinspanning. JULIA's werken snel en slim. De tijdsbesparing is circa 60% t.o.v. de traditionele manier van boekhouden. Op basis van de tijdsinschatting plannen wij een vaste JULIA in. Die komt bij u op locatie en vertrekt weer wanneer alles op orde is. JULIA's werken per dagdeel. Snel, effectief en met de focus op uw administratie een hele zorg minder. Kies ook voor een JULIA van MKB Boekhoudservice.

MKB Boekhoudservice is een initiatief van de innovatieve  accountants en adviseurs van Valeur Accountants (www.valeuraccountants.nl).
Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

MKB Boekhoudservice B.V.

SPIJKENISSE

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina