Vastgoedgenootschap bv.

Peter Kroonen

Skills

coachend doorzettingsvermogen grenzen opzoeken initiatief krtitisch netwerker optimale uit anderen halend overtuigend Representatief resultaat gericht sterk ondernemend teamwerker vasthoudend verbindend zelfstandig

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Het vastgoedgenootschap baseert haar bedrijfsvoering op 3 pijlers:

  1. Integraal leegstandmanagement;
  2. Kostenreductie van gebouwen;
  3. Integraal vastgoedmanagement;

Bij het integraal management van leegstaand vastgoed hanteren wij de stelregel dat wij er door onze aanpak waarde uit kunnen creeren. 

Wij doen dit door tijdelijk huisvesting of werkruimte in gebouwen en woningen te verzorgen op basis van antikraak, de leegstandwet, tijdelijke verhuur en implementatie van innovatieve leegstrandconcepten zoals shop in shop, pop-up of overdekt markkramenverhuur. https://www.debouche.nl

Ons onderscheidend vermogen ligt in het feit dat wij naast het normale leegstandbeheer, na aftrek van onkosten, een substantieel deel van de hieruit voortvloeiende revenuen teruggeven aan de opdrachtgever en denken vanuit het belang van de opdrachtgever, niet vanuit ons eigen belang.

Verder is het zo dat we, door proactieve werving en extra geboden diensten, veel ruimte zullen benutten en nagenoeg turn-key de zorg van een gebouw overnemen. Wij vinden het erg belangrijk dat er continu meerwaarde wordt gecreëerd. Mede in dit kader nemen wij ook onze juridische verantwoordelijkheid indien dit nodig mocht zijn.

Ook wordt elk gebouw gescreend op overbodige kosten en worden technische installaties door ons, op een maximaal zuinige wijze, ingesteld. Hierdoor worden de exploitatie kosten voor leegstaande gebouwen zo laag mogelijk gehouden. Wij vinden beeldvorming belangrijk vandaar dat wij ook het schoonhouden van de plint en om het gebouw verzorgen. In dit kader en ook voor onderhoudszaken maken wij gebruik van een breed scala van bedrijven in ons netwerk die ons daarin ondersteunen.

Indien een gebouw naar onze mening in aanmerking kan komen voor tijdelijk gebruik, herbestemming of herontwikkeling zullen wij hiertoe vrijblijvend kansenanalysen maken die, indien nodig, onderbouwt zijn met NCW berekeningen en aan u aanbieden.

Het Vastgoedgenootschap is houder van het Keurmerk Leegstandsbeheer KLB.

Waarom?

Mijn naam is Peter Kroonen, 50 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben woonachtig is Schiedam maar ben Rotterdammer in hart en nieren. Mijn motto is dan ook : mouwen opstropen en aanpakken, niet loslaten en tot een einde brengen. Ik ben verder nogal vasthoudend en overtuigend.

Ik ben begonnen in de installatietechniek en heb vervolgens 15 jaar bij een commercieel vastgoedeigenaar/beheerder gewerkt. In de avonduren heb ik 14 jaar lang een schoonmaak- en onderhoudsbedrijf gerund maar werd de vele uren zat waarna ik begin 2000 vastgoed en facilitair manager ben geworden bij verschillende gemeenten in de regio. Ik zag als vastgoedmanager o.a. de leegstandportefeuille toenemen en vond de wijze hoe men daarmee omging niet om over naar huis te schrijven. Ik vond dat ik de invulling daarvan zelf veel beter kon. Het ging weer erg kriebelen en zo ben ik in 2013 eerst parttime samen met een zakenpartner "het Vastgoedgenootschap bv." begonnen. 

Naast mijn werkzaamheden als integraal vastgoedmanager ben ik erg gek op ontspanning en wandel veel met mijn vrouw door het gehele land en daarbuiten.Ook kan ik erg genieten van een wijntje of lekker eten, ook in het buitenland.Verder mag ik graag een balletje stoten in een café of biljartcentrum en in mijn huis klussen. Laatstelijk ben ik veelal met mijn stamboomonderzoek bezig geweest. 

Mijn doelstellingen verder zijn:
Bijdragen aan organisatie doelstellingen, een professionele en slagvaardige organisatie,
vastgoed inzetten voor waardecreatie/herbestemming- en herontwikkelingsoplossingen, behalen van
maatschappelijke doelstellingen, klantgerichtheid, partnership met partijen, een leefbare, veilige, schone stad,
participeren in bijzondere en ontwikkeling-projecten, objecten in optimale conditie en voldoen aan wet- en
regelgeving. Duurzaam ontwikkelen, bouwen en beheren, vernieuwend, uitdagend en grenzen opzoeken, zelf de
regie in handen nemen. Partijen in beweging krijgen.

Mijn hobby's zijn:
Coachen, wandelen, klussen, tuinieren, biljarten (voorzitter en secretaris), astronomie, psychologie, kwantummechanica, genealogie. Sparren met zakenpartners, filosoferen over "myperfectsociety" het nuttige met het aangename verenigen.

Specialties:
Duurzaam ontwikkelen,bouwen en beheren, Vastgoedmanagement, Leegstandmanagement,
Propertymanagement, Oppervlakteontwikkeling, Energiemanagement, Technisch beheer,
Facility Management, Contractmanagement, Technische inspecties, FABZ's (fundering, asbest, bodem,zwam)
onderzoeken, Huisvesting/Servicekosten, Veiligheid, Legionella, VOL VCA, Bedrijfshulpverlening.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Vastgoedgenootschap bv.

Provincie: Zuid-Holland

Den Haag

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina