Schoonaard Company Service

John Schoonaard

Skills

anders dan anderen arbeidsmarkt bemiddelen competenties haven rotterdam klantbeleving Match Personeel Recruitment Vacature Vinden binden boeien behouden werving&selectie

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Eigentijds en anders dan anderen!

Dat is de werkwijze van Schoonaard Company Service als het gaat om het aantrekken van de juiste kandidaat voor uw vacature.

Met een groot netwerk in de regio Rijnmond en het Rotterdams Havengebied, kunt u bij mij terecht voor de werving&selectie (hunten) van kandidaten in diverse functies. Van LBO - tot en met HBO+ niveau, van magazijnmedewerker tot supervisor, van roeier tot expediteur, van techneut tot werkvoorbereider en van managementassistent tot directeur. In dit gebied, het mooiste van Nederland, zijn vrijwel alle functies aanwezig en is vrijwel alles vertegenwoordigd in de logistieke- industriële- of technische branche. Door mijn jarenlange ervaring ken ik de branche, ken ik de bedrijven en weet ik hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt. Hier kunt u uw voordeel mee doen!

vinden binden boeien behouden, dit is vast niet uw enige uitdaging in uw organisatie.

Met andere woorden: u heeft meer te doen!

Waarom?

John Schoonaard, aangenaam.

Na jarenlang in de arbeidsbemiddeling gewerkt te hebben, heb ik de stap genomen om voor mijzelf te starten. Ik heb veel kennis van, en een groot netwerk in, de regio groot Rotterdam. Met name het Rotterdams Havengebied is jarenlang mijn werkterrein geweest. Van logistiek tot industrie/techniek en van uitvoerende- tot en met directie functies. Alles heeft de afgelopen jaren bij mij de revue gepasseerd.

Er is een aantal kenmerken waardoor ik steeds weer die succesvolle match kan maken:

- de mens en zijn of haar capaciteiten;

- inleven en verdiepen in de (potentiële) opdrachtgever;

- interviewen op basis van "recht voor z'n raap"

- kennis van de branche en markt;

- klantbeleving! Zowel de opdrachtgever als de kandidaat zie en behandel ik als klant, waarbij klantgerichtheid, service en eerlijkheid hoog in mijn vaandel staan;

- oog voor detail;

- Rotterdamse mentaliteit. Gewoon ongedwongen, puur en no nonsens.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Schoonaard Company Service

Rockanje

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina