Video Werkt B.V.

Oscar Langerak

Skills

animatie Bedrijfsfilm commercial greenscreen studio 360 video webinar

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

VIDEO WERKT
Wij zijn expert in het realiseren van opdrachtfilms. Wij produceren video’s voor op TV en internet, voor de business en voor de overheid, over producten, diensten in sectoren als stedenbouw, cultuur, zorg en maatschappij.

Wij heten niet voor niets Video Werkt. Een video ‘werkt’ als de kijker van de video de emotie die bij het onderwerp hoort ‘meevoelt’. Video werkt het best, als er lichtjes in de ogen gaan fonkelen en de bevlogenheid of passie van de gefilmde persoon naar voren komt.

Om dit te bereiken werken we met een vast kernteam van loyale en toegewijde professionals bestaande uit een producent, regisseur, cameraman, animator en editors die al jaren samen opdrachtfilms maken en allemaal de waarde van storytelling zeer goed begrijpen. Met elkaar en in co-creatie met onze klanten verzorgen we videoproducties voor online en offline kanalen.

VISIE
Wij zien dat video steeds meer wordt ingezet door bedrijven. Interactie met de klant is belangrijk en met name video is hier uitermate geschikt voor. Het bedrijf kan zichzelf met een video goed en snel presenteren, veel verschillende (nieuwe) klanten bereiken en hiermee een relatie aangaan.
De toekomst van video is veelbelovend. Steeds meer mensen prefereren video boven tekst en ook op de mobiele apparaten wordt het steeds populairder. Video’s worden steeds beter geïndexeerd, daardoor snel gevonden door de doelgroep en gedeeld op de sociale media. Video is eigenlijk niet meer weg te denken bij moderne bedrijven. Kortom video werkt.

VISUAL STORYTELLING
Video Werkt heeft een passie voor het in beeld brengen van verhalen uit de maatschappij, binnen bedrijven of over services of producten. Wij zijn een betrouwbare en snelle partner in Rotterdam voor het produceren van video’s. Ook zij wij in te zetten voor het adviseren en uitvoeren van alle facetten van video marketing; van hosting tot video SEO en social sharing. Wij maken video die werkt!

VIDEO MARKETING
Videomarketing zorgt ervoor dat de video zich optimaal verspreidt onder de doelgroep. De video’s hebben als doel informatieve of emotionele boodschappen over te brengen, waardoor het betreffende merk achter de video meer aandacht krijgt en/of verkopen genereert.

Waarom?

Oscar Langerak is directeur van Video Werkt en ziet dat online video steeds meer wordt ingezet door bedrijven. Online video biedt de mogelijkheid om interactie aan te gaan met klanten en deze op verschillende mobiele devices te bereiken. Het aantal online video kijkers groeit nog steeds. Het aantal video’s wat bekeken wordt via mobiele devices groeit ook nog steeds. Kortom video werkt.

Oscar heeft een passie voor het vastleggen van verhalen. Uit de maatschappij, binnen bedrijven of over services of producten. Hij is met Video Werkt een betrouwbare en snelle partner voor het produceren van video’s en het adviseren en uitvoeren van alle facetten van video marketing; van het bedenken van de video tot en met de slimme distributie. Wij maken video die werkt!

Oscar startte Video Werkt in 2011 om communicatie te verbeteren door het aanbieden van fraaie, conceptmatige en strategisch verantwoorde online video’s. In 2012 is hij mede-initiatiefnemer van de nieuwe lokale omroep OPEN Rotterdam. Deze omroep heeft per 1 maart 2013 voor 5 jaar de uitzendvergunning.

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Video Werkt B.V.

ROTTERDAM

Branche: Zakelijke dienstverlening

Werknemers: 10 - 19

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina