Zalmhuis B.V.

Mariëlle Kuijpers

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving


ZALMHUIS AAN DE MAAS
Het Zalmhuis bestaat uit louter sfeervolle ruimtes. De Brasserie met Podium voor uw gezelschap en de
Loungebar voor uw ontvangst, het intieme ‘Le Souterrain’, de bijzondere ‘Orangerie’ en ‘La Grande Salle’ met allure.
Alle ruimtes beschikken over een eigen buiten en het Zalmhuis biedt ruime gratis parkeergelegenheid op
eigen terrein. Voor mindervaliden is er een gelijkvloerse entree en een lift. Kom genieten in het Zalmhuis en onderga een culinair feest met het mooiste uitzicht.

BRASSERIE
De royale, stijlvolle Brasserie telt 220 stoelen en biedt een groot terras rondom. Zowel binnen als buiten zitten u en uw gasten ‘eerste rang’. Het Zalmhuis beantwoordt aan ieders verwachtingen voor zowel lunch als diner. Comfortabel aan de kleine gezellige tafels met rondom geroezemoes en heerlijk op het terras met het weidse uitzicht op de Nieuwe Maas.
De keuken is geënt op de klassieke Parijse brasseries. Het Zalmhuis is zeker geen visrestaurant maar biedt juist een zeer uiteenlopende kaart van steak tartare tot crème brûlée en van garnalenkroket tot entrecote. Bovendien volgt het Zalmhuis de culinaire seizoenen op de voet met speciale aandacht voor asperges, mosselen en wild. De wijnkaart bestaat vooral uit brasserieklassiekers en met haar toegankelijke en kwalitatief hoogstaande huiswijnen heeft het Zalmhuis een naam hoog te houden. Kortom, eten en drinken in het Zalmhuis is altijd lekker, royaal en betaalbaar in een Bourgondische ambiance.

GEZELSCHAPPEN AAN DE MAAS
Het Zalmhuis is dé specialist als het om (grotere) gezelschappen gaat. Niet alleen vanwege de ruime gratis parkeergelegenheid en de uitstekende aansluitingen op het snelwegennet, maar vooral om de aantrekkelijke en complete arrangementen. Van ontvangst tot aan vertrek. Alles is mogelijk in het Zalmhuis. U kiest zelf het arrangement dat het best bij uw gelegenheid en budget past. Laat u inspireren en informeren via de website of kom langs om vrijblijvend uw wensen te bespreken.


Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Zalmhuis B.V.

ROTTERDAM

Werknemers: 50 - 99

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina