Wesotronic

Tom Schilperoort

Skills

Account management Bedrijfstelefonie Beeld&Geluid Bellen Brandbeveiliging Brandmeldinstallatie Camarabewaking Communicatie Inbraakdetectie Mobiele Telefonie Telecom Toegangscontrole VOIP Zakelijk Mobiel

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Wesotronic is een bedrijf dat opereert in de beveiliging & communicatie.

Communicatie:

Zelf zit ik aan de communicatie kant binnen het bedrijf, mijn specialisme is mobiele telefonie.

Bereikbaarheid en effectieve communicatie zijn onmisbare pijlers voor ieder bedrijf.
Het creëren van bereikbaarheid is één van de specialismen van Wesotronic.

Als totaalaanbieder bieden wij u een compleet pakket aan bedrijfstelefonie. Hierbij behoort natuurlijk ook mobiele telefonie

Wij beheren voor onze klanten de mobiele telefonie, hierdoor staan zij in contact met ons en niet meer met de grote telefoonmaatschappijen. Het voordeel hiervan is dat wij onze klant kennen en weten waar zij behoefte aan hebben, ook zijn wij aanspreekbaar zonder uw tijd verloren gaat aan een langdradig keuzemenu.

Wesotronic is een onafhankelijk aanbieder van alle mobiele providers. Denkt u hierbij aan Yes Telecom, KPN, Vodafone, T-Mobile en Telfort.

Beveiliging:

Wesotronic opereert landelijk al meer als 25 jaar als totaalaanbieder in de Retail, overheid, supermarkten, zorginstellingen, onderwijs en MKB van hoogwaardige zwakstroominstallaties voor beveiliging, brand en communicatie. 
Denkt u hierbij aan installaties voor:

• brandbeveiliging
• buispost
• camerabewaking
• inbraakdetectie
• toegangscontrole
• telefonie
• geluid en beeld
• kerktelefonie
• datanetwerken

Eigenlijk is Wesotronic een totaaloplosser. Graag bieden we u een passende oplossing voor uw specifieke problematiek. Daarbij dient de oplossing doeltreffend en eenvoudig in gebruik te zijn. Die oplossingen bestaan zowel uit innovaties als bewezen technieken, afhankelijk van het doel en uw budget.
Doelstelling is u een totaalconcept aan te bieden met als voordelen:

• slechts één aanspreekpunt
• mogelijkheid tot solide integratie van systemen.Waarom?

Graag wil ik mijzelf even voorstellen: mijn naam is Tom Schilperoort, 26 jaar oud en afkomstig uit Rotterdam

Sinds 2007 ben ik werkzaam geweest in de hovenierssector waar ik veel en hard heb leren werken. In de laatste jaren kwam ik er echter achter dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik was in deze tijd al veel bezig met het volgen van commerciële studies en kwam er achter dat het bemiddelen, in stand houden van vaste relaties en het leggen van nieuwe contacten iets is wat ik erg leuk vind om te doen.

Sinds begin mei ben ik werkzaam bij Wesotronic als account manager. Samen met Kevin de Jong bedien ik de mobiele klanten. Het geeft me veel voldoening als ik een opdrachtgever kan helpen zijn business goals te verwezenlijken door te helpen met het vinden van de juiste (mobiele) oplossing.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Wesotronic

Barendrecht

Branche: Zakelijke dienstverlening

Werknemers: 50 - 99

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina