Maksimovic HR & Mediation

Marija Maksimovic

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

HR

Waar vind ik een goede medewerker, hoe ga ik om met een (langdurige) zieke medewerker en
hoe zit het ook al weer met de Wet verbetering poortwachter? Deze en veel andere vragen komen dagelijks in de praktijk voor.


Als organisatie wilt u graag dat alles rondom personeel makkelijk en het liefst automatisch loopt. 

Gemotiveerd en betrokken personeel zijn belangrijke factoren voor een goed lopende organisatie. De praktijk kan echter vaak weerbarstig zijn. Om de focus op uw organisatiedoelen te houden, helpt Maksimovic HR & Mediation graag bij het bedenken, implementeren en voeren van een effectief en efficiënt personeelsbeleid, alsmede de onderliggende personeelsstrategie.

Mediation

Mediation is een vorm van bemiddeling waarbij u samen met de tegenpartij en de mediator zoekt naar een oplossing waarmee u beiden vrede heeft. De mediator is een specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Een mediator is onafhankelijk en oordeelt niet en fungeert steeds als bemiddelaar tussen beide partijen.

Arbeidsmediation

‘In conflict met uw werkgever over de samenwerking?’

‘Heeft u een werknemer met frequent ziekteverzuim?’

‘Een conflict over de toekomst van een familiebedrijf?’


Vooral bij arbeidsconflicten wordt veel gebruik gemaakt van mediation en in steeds toenemende mate wordt hier door zowel werkgevers en werknemers gebruik van gemaakt.

Een arbeidsrelatie is de meest intensieve vorm van het bij elkaar betrokken zijn. Je brengt een groot deel van je tijd door met collega’s, werkgever, directie of Raad van Bestuur. En waar wordt samengewerkt met anderen, is de kans op en een (arbeids)conflict altijd aanwezig.

Werkwijze

Maatwerk en persoonlijk contact is de kracht van Maksimovic HR & Mediation.

Daarom vinden wij het belangrijk om voordat wij starten met een traject, eerst kennis met u te maken.


Waarom?Marija Maksimovic –  heeft werkervaring opgedaan bij PwC (voorheen PricewaterhouseCoopers), waar zij werkzaam is geweest als Secretaresse en later als Consultant bij de afdelingen Douanegroep en Financial Management Solutions. Zij heeft kennis opgedaan op het gebied van indirecte belastingen waaronder BTW en Douane. Daarnaast heeft zij binnen PwC financiële kennis opgedaan bij Financial Management Solutions. Hierna is zij werkzaam geweest bij TAXci een niché belastingadvieskantoor, waar zij directielid is geweest en verantwoordelijk was voor de back office als voor de infrastructuur op kantoor. Daarnaast adviseerde zij bij de uitvoering en toepassing van het HRM-beleid als HR eindverantwoordelijke. Na haar veelvuldige ervaringen op het HR gebied en haar brede interesse in dit vakgebied is Marija vanaf eind maart 2016 als zelfstandige eigenaar Maksimovic HR & Mediation gestart. Naast een schat aan werkervaring ontwikkelde ze tegelijkertijd een breed blikveld en een groot inlevingsvermogen. Op basis hiervan biedt zij HR-advies en Mediation aan om samen de juiste oplossing te vinden.
Ga terug naar de deelnemers pagina

Maksimovic HR & Mediation

BERKEL EN RODENRIJS

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina