Ntoren

Michel Kuipers

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Ntoren is een kantoorconcept in Rotterdam Alexandrium. Op 50 meter van metro, intercity en busstation en 1 minuut van de snelweg. Op de top-etage boven het winkelcentrum bieden wij kantoorunits in diverse afmetingen, waarbij alle basis faciliteiten in de prijs zijn inbegrepen. Als je dat wilt zelfs inclusief meubilair. 

De ondernemers versterken elkaar door het onderlinge contact in de keuken, woonkamer, receptie, koffiecorner, vergaderruimtes, vrijdagmiddagborrel, etc. En op het schitterende dakterras kun je genieten van de skyline van Rotterdam en is er ruimte voor jouw eigen netwerkevent.

Kom gerust is bij ons langs om te ervaren wat Ntoren thuisbasis voor succesvol ondernemen maakt. Neem contact op met mij via k@ntoren.nl of bel 010-5211819

Waarom?

Sinds begin jaren '90 actief in vastgoed exploitatie. Het primaire doel is daarbij: het goed doen voor de klant, liefst beter dan verwacht. Daarom ook in 2003 de onderneming NN Vastgoedmagement opgericht. Wij onderhouden een duurzame relatie met een selecte groep beleggers in vastgoed (woningen, winkels, kantoren, bedrijven).

Wij zochten voor ons zelf een fantastisch, leuk en praktisch kantoor. Toen wij eind 2015 deze hadden gevonden wilden wij deze gaan delen met andere ondernemers. De oprichting van Ntoren als kantoorconcept werd daarmee een feit. Ntoren creëert een thuisbasis voor succesvol ondernemen. 

Ga terug naar de deelnemers pagina

Ntoren

ROTTERDAM

Branche: Vastgoed

Werknemers: 0

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina