Lucom Benelux

Jan van Buren

Skills

Business development Commercieel Digitalisering Management Procesverbetering

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Lucom Benelux BV biedt een interactief WEB platform voor de digitalisering van bedrijfsprocessen. Processen
worden volledig naar wens ingericht en ondersteund, vrijwel zonder impact op de bestaande ICT-omgeving. 

Lucom gebruikt wat u heeft en voegt toe wat u mist!
Het Lucom Interaction platform integreert met bestaande databases en applicaties (ERP, CRM, WMS, etc.) en zorgt voor een efficiënte uitwisseling van gegevens. Het invoeren, controleren, corrigeren, aanvullen, etc. van data gaat via intelligente formulieren en browserschermen op internet of intranet. Integrale workflow zorgt dat iedere betrokken functionaris zijn taak in de procesketen uitvoert en real-time inzicht heeft in de actuele status en historie van het proces. 

Besparingen
Het platform helpt u niet alleen bij het papierloos maken van uw organisatie; ook het aantal telefoontjes, e-mails, vergaderingen, rapportages e.d. vermindert aanzienlijk en u bespaart kostbare tijd, zowel door efficiency als door minder incidenten en incidentmanagement. Door de korte implementatietijd zijn uw kosten bovendien vele malen lager dan bij maatwerk binnen uw bestaande applicaties en wordt de ‘Time to Market’ enorm versneld. Waarom?

Ik ben meer dan 35 jaar actief werkzaam in de wereld van het document en daarbij behorende toepassingen en technologie. In volgorde zijn dit mijn rollen voor de start van Lucom geweest: 

Verkoper van postverwerkingsapparatuur,

Adviseur grootschalige postverwerking,

Verkoopmanager printsystemen,

Directeur software onderneming (Output Management),

Commercieel directeur ERP softwarebedrijf,

Europees Business Development Manager (Output Management)

In 2006 heb ik de Nederlandse vestiging van het Duitse softwarebedrijf Lucom GmbH opgestart vanaf de basis. Lucom maakt en levert een interactief platform waarop gebruikers nagenoeg ieder bedrijfsproces digitaal kunnen ondersteunen. Dit geldt zowel voor interne gebruikers, maar ook voor alle andere, externe, proces betrokken personen en organisaties. Het platform ontsluit alle data vanuit andere ter beschikking staande databases en softwaresystemen, zoals ERP, SAP , CRM, SCM, WMS en voegt daar workflow, acties, documentgeneratie, communicatie, statusrapportage, etc. aan toe en verrijkt de andere systemen daar waar nodig met nieuwe of gewijzigde data. 

Vanaf de start heb ik samen met Dirk Mouthaan, een ICT allrounder, de markt verkend en de eerste klanten geworven. Daarna is de groei begonnen en in 2009 werden we onderscheiden met de Computable Award voor het beste ICT project van dat jaar. Dit heeft een stroomversnelling teweeggebracht en inmiddels zijn we met ca. 25 medewerkers en een aantal partners in staat om tal van klanten met innovatieve oplossingen te ondersteunen. De klanten zijn in tal van branches vertegenwoordigd, waaronder Telco's (KPN, T-Mobile, Vodafone), diverse Ministeries, Service verlening, groothandels, advocatuur, gemeentes, accountants, etc. Iedereen wil immers digitaal en veilig digitaal werken. Het creeren van tevreden klanten met tevreden medewerkers is mijn motto en daar kan ik werkelijk van genieten.

Naast mijn werk als Managing Director ben ik actief als volleybalcoach en zijn mijn hobby's video filmen, lezen en reizen (als er tijd voor is). 

Ga terug naar de deelnemers pagina

Lucom Benelux

GROOT-AMMERS

Branche: ICT dienstverlening

Werknemers: 20 - 49

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina