V & M Leasing

Jan-Willem Hoogendijk

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Geschiedenis V&M Leasing

V&M Leasing B.V. is opgericht in 1987 maar al in de begin jaren ’80 werden als onderdeel van een dealer-bedrijf voor het eerst leaseactiviteiten ontplooid. V&M Leasing is uitgegroeid tot een professionele lease-maatschappij met ruim 25 jaar ervaring in auto leasing en verhuur, onafhankelijk van bank of automerk. V&M Leasing is gespecialiseerd in het voorzien in de mobiliteitsbehoefte op o.a. containerterminals en olieraffinaderijen met haar speciale en afwijkende eisen en bedrijven in de regio Rijnmond. V&M Leasing heeft gekozen voor een kwalitatieve klantenportefeuille en door dit uitgangspunt vertoont onze 

leaseportefeuille een verantwoorde groei en een gezond aantal trouwe, tevreden klanten uit zowel het groot-, midden- als kleinbedrijf.

Sinds september 2014 is V&M Leasing onderdeel van ICLH één van de grootste particuliere merk- en bank onafhankelijke leasemaatschappijen van Nederland. 

Kernwaarden

Betrouwbaarheid, loyaliteit en hoge kwaliteit van onze dienstverlening zijn onze belangrijkste waarden. En, vanwege onze bescheiden bedrijfsomvang, zijn snelle antwoorden en flexibele oplossingen 

gegarandeerd.

Persoonlijk contact

Door de korte communicatielijnen binnen ons bedrijf is één telefoontje met uw contactpersoon voldoende om persoonlijk, snel en efficiënt te worden geholpen. V&M Leasing streeft ernaar voor al haar cliënten één contactpersoon als aanspreekpunt te hebben. Daardoor wordt u niet eindeloos doorverbonden tussen de diverse afdelingen.

Dienstenpakket

Ons dienstenpakket bestaat uit: Full operational lease, netto operational lease, flexlease, sale & lease back, wagenparkbeheer, autotransport en business-to-business autoverhuur van personen- en 

lichte bedrijfswagens tot 3.500 GVW. Op uw verzoek zullen we andere mogelijkheden graag onderzoeken. 

Management informatie

Via onze eigen online internetapplicatie kunt u op elk gewenst moment zelf alle informatie van uw wagen-park oproepen. Hierdoor heeft u een objectief instrument in handen om eventueel extreem rijgedrag van uw medewerkers in de kiem te smoren.

Autoregeling

“Auto’s van de zaak” kunnen buitensporige kosten veroorzaken. Een goed ontworpen autoregeling kan helpen de kosten te verminderen en aan iedereen duidelijk te maken wie wat mag rijden. Hierdoor worden interne discussies en uitzonderingen voorkomen. Voor veel klanten hebben we inmiddels een op maat ge-schreven autoregeling opgesteld. Uiteraard kunnen wij ook volledig uitvoering geven aan een al bestaande autoregeling.

Afspraken

Natuurlijk is het bij autoleasing van het grootste belang om goede afspraken te maken.  De afspraken die we met u maken, leggen we vast in een “Service Level Agreement / Price Level Agreement”. Zo is voor iedereen helder vastgelegd wat we hebben afgesproken.

Ga terug naar de deelnemers pagina

V & M Leasing

HELLEVOETSLUIS

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina