Abeln

Gus Abeln

Skills

Arbeidsrecht Juridisch advies Ontslag Ontslagrecht Procederen

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Waarom?Abeln is de juridische adviespraktijk van Mr G.G. Abeln LL.M. Het kantoor is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Het kantoor Abeln adviseert en procedeert voor werkgevers en werknemers op alle terreinen van het arbeidsrecht. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, loonvorderingen, wijziging van arbeidsvoorwaarden, zieke werknemers, payrolling, cao’s, concurrentiebeding en overgang van onderneming.

Tot de praktijk behoort ook het adviseren van bedrijven bij het onderhandelen of beëindigen van commerciële contracten, waaronder Letters of Intent, inkoop- en verkoopovereenkomsten, geheimhoudingsovereenkomsten (NDA’s), algemene voorwaarden en distributieovereenkomsten.

Een onderlinge regeling geniet vaak de voorkeur maar als het nodig is dan wordt een juridische procedure gevoerd bij de rechter of het UWV. Het kantoor Abeln streeft ernaar om samen met de cliënt het beste resultaat te bereiken. En dat doen wij goed.  Het kantoor onderscheidt zich door kwaliteit, snelheid en een praktische aanpak. Indien u meer informatie wilt dan kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.Ga terug naar de deelnemers pagina

Abeln

Provincie: Zuid-Holland

ROTTERDAM

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina