Worldhotel Wings

Vanety Bijl

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina

Omschrijving

Worldhotel Wings biedt 132 ruime, smaakvol ingerichte kamers & suites, verdeeld over diverse kamertypes en ingericht met de modernste faciliteiten. Binnenlandse telefoongesprekken & WiFi zijn gratis en wij bieden koffie- en thee faciliteiten.

Meetings & Events
De uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten bestaan uit 38 zalen en board rooms, variërend in grootte. Privé kantoren zijn voor 1 op 1 meetings beschikbaar. Overweegt u een evenement? In onze multifunctionele evenementenhal van 900 m² kunnen wij tot 750 gasten ontvangen! Geen tijd om te reizen? Video conferencing is beschikbaar!. Wilt u eens iets anders organiseren? Wij bieden een Auditorium, Brainstorm room, Asian board room met karaoke-installatie & een Kick-off room.

Wining & Dining 
Onze rooftop Winebar met verwarmd terras biedt u een adembenemend uitzicht. Geniet van een heerlijk gerecht in ons à la carte restaurant, of van een versnapering in de Sportsbar, terwijl u naar een live sportevenement op 1 van de vele televisieschermen kijkt. Twee private dining rooms staan ter beschikking voor meer privacy.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Worldhotel Wings

ROTTERDAM

Branche: Horeca

Werknemers: 50 - 99

Ga terug naar de deelnemers pagina