Co Solo

Lynn van den Berg

Skills

Corporate Events Creative Event planning Events coordination

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Co Solo; organisatiebureau van evenementen en entertainment voor de zakelijke markt met focus op de doelstelling(en) van de klant en de gastengroep. Onze uitdaging is om maximaal bij te dragen aan de doelstelling van uw evenement en zo van toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie.

Evenementen
Met 8 enthousiaste medewerkers op de kantoren in Rotterdam en Sharjah (Verenigde Arabische Emiraten) organiseert Co Solo de opening van uw nieuwe pand, uw personeelsfeest, uw relatie-evenement en uw liefdadigheidsdiner. Uw wensen, verwachtingen en doelstelling(en) vertalen we naar een (creatief) concept of evenement; van de juiste locatie, inrichting en decoratie, tot de culinaire invulling, het entertainment, de benodigde technische faciliteiten en het vervoer van uw gasten. Onze klanten besteden de organisatie van én de zorg over het evenement uit. Daarom ondersteunt Co Solo ook bij het uitnodigingentraject, het verkrijgen van de juiste vergunningen en de veiligheid van de gasten. Op maat ontworpen en uitgevoerd; zo draagt Co Solo bij aan de (communicatie)boodschap van haar opdrachtgevers.

Entertainment
Daarnaast organiseert HetBesteEntertainment.nl, een merk van Co Solo, het best passende entertainment tijdens zakelijke evenementen. U boekt daarvoor één van onze exclusieve acts. Wij bedenken voor u een entertainmentconcept, podiumprogrammering of (openings)show of wij produceren een act op maat. Met oog voor detail en het talent van de artiest(en). Voor de exclusieve acts van HetBesteEntertainment.nl behartigen wij de zakelijke belangen. Voor onze klanten het belang om onderdeel te kunnen zijn van het eigen evenement. Voor meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van entertainment verwijzen wij u graag naar onze website www.HetBesteEntertainment.nl.

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Co Solo

Rotterdam

Branche: Cultuur en recreatie

Werknemers: 5 - 9

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina