The Dare Company

Manon Hofstra

Skills

change management communicatie entrepreneurship guest lecturing interim management it development marketing pricing program management projectmanagement sales sea seo strategie ontwikkeling tekstschrijven

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Dare to be Found is het online marketingbureau in Rotterdam en onderdeel van Marketing & Communicatie organisatie The Dare Company. We zijn gespecialiseerd in zoekmachinemarketing, displaymarketing en social marketing, zowel organisch als betaald. Daarnaast hebben we veel kennis van Local Search, retargeting en shopping. Onze integrale aanpak met support van onze design en ontwikkelafdeling levert direct resultaat op voor onze klanten in omzet en margeverbetering.

Waarom?

Online marketing specialist

Expert in online marketing en pricing en doorontwikkelde skills in peoplemanagement, program en projectmanagement en consultancy op het gebied van marketingstrategie, BTL & ATL marketing, sales, margemanagement, big data, inkoop en IT.

Werkzaam geweest voor grote multinationals in een internationale omgeving. Door een ondernemersgeest ook ervaren in start-ups & MKB. Als gevolg van een hybride achtergrond tevens in bezit van een rijk netwerk in diverse branches.

Ik help graag anderen bij het behalen van hun persoonlijke en zakelijke doelen door het inzetten van vaardigheden en achtergrond. Met een natuurlijke drive om zaken te veranderen, ondersteun ik ook graag organisaties om van A naar B te komen. Daar ik een servicegerichte klantgedreven persoon ben, voel ik mij als een vis in het water aan de sales en marketing kant bij commerciële organisaties.

email: karel@thedarecompany.com

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

The Dare Company

ROTTERDAM

Branche: Zakelijke dienstverlening

Werknemers: 10 - 19

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina