Bytesnet Rotterdam B.V.

Michael Arbman

Skills

BaaS Cloud Co-locatie Connectiviteit Datacenterdiensten IaaS ICT MS Azure MS O365 PaaS Werkplekken

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

VERBONDEN, DICHTBIJ en PROFESSIONEEL


Het ontwerpen, bouwen en exploiteren van een hoogwaardig datacenter is een kostbare aangelegenheid, waarbij veel specifieke kennis en ervaring vereist is. Kleine inpandige datacenters of serverruimten kunnen nauwelijks op hetzelfde hoge niveau worden gebouwd als de professionele datacenters. De efficiëntie van kleine datazalen ligt een stuk lager waardoor de exploitatie van een inpandige datacenter vaak duurder uit valt.

Externe colocatie is de juiste oplossing, omdat het tijd- en kostenbesparend is door het gebruik van een gedeelde datacenter infrastructuur. Tevens kan beter worden voldaan aan (informatie) beveiligingseisen en normeringen zoals ISO 27001 en NEN 7510.

Waarom?

Wat vandaag perfect gaat kan morgen altijd beter!

Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer en pragmatisch van aard. Commercieel gedreven met de ambitie altijd te kunnen blijven delen.

Vader van drie prachtige kinderen en nog steeds gelukkig getrouwd met hun moeder. In mijn vrije tijd geniet ik van alles op, in en bij het water. Kook, eet en drink ik graag in goed gezelschap. Ook coach ik al zo'n 10 jaar mijn kinderen en hun teams bij het hockey.

Zakelijk vertrouw ik op relaties, relaties in de betekenis van een waardevolle wederzijdse betrekking gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Bytesnet Rotterdam B.V.

ROTTERDAM

Branche: ICT dienstverlening

Werknemers: 10 - 19

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina