BNV Mobility

Irene Boskma

Skills

maas mobiliteit mobility rotterdam spitsmijden verkeer vervoer

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Verandering in mobiliteit: dat is het specialisme van BNV Mobility. Wij hebben onze jarenlange ervaring met gedragsverandering in spitsmijdenprojecten doorvertaald naar twee innovatieve diensten om het rij- en
reisgedrag van mensen positief te stimuleren. Zo leveren we een concrete bijdrage aan minder files en een toegankelijk Nederland. Wij zijn heel actief in de metropoolregio Rotterdam Den Haag en werken momenteel onder andere in opdracht van de Verkeersonderneming. 

TURNN is ons platform waarmee een gebruiker heel eenvoudig een reis plant, reserveert en betaalt. Een multimodale reisplanner nieuwe stijl! 

myJINI biedt inzicht in rijgedrag en stimuleert zuiniger rijden, gedragsverandering programma's kunnen hieraan worden gekoppeld. 

Daarnaast nemen wij voor werkgevers het mobiliteitsbeleid onder de loep, voeren een mobiliteitsscan uit en bepalen samen een gewenst doel en strategie. 

Waarom?

Als Business Development Manager bij BNV Mobility houd ik mij bezig met het bedenken, uitwerken en uitvoeren van onze plannen en projecten op het gebied van mobiliteit. Ik richt mij op het stuk Sales & Marketing in de breedste zin van het woord. Onze nieuwe dienst TURNN heeft momenteel een groot deel van mijn focus. 

Ga terug naar de deelnemers pagina

BNV Mobility

BREDA

Werknemers: 10 - 19

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina