U bevindt zich hier:  Home/Over ons

MKB Rotterdam Rijnmond is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de stadsregio Rotterdam. Succesvol ondernemen heeft alles te maken met een goed ondernemingsklimaat. Een goed ondernemingsklimaat realiseer je echter niet alleen. Daar heb je als ondernemers elkaar voor nodig: MKB Rotterdam Rijnmond, de organisatie voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, van klein tot groot door alle branches heen.

MKB Rotterdam Rijnmond komt op voor uw belangen als ondernemer, zowel lokaal, regionaal als nationaal. Op landelijk niveau via MKB-Nederland, hier in de regio via MKB Zuid-Holland. En lokaal door zelf hard aan de weg te timmeren. MKB Rotterdam Rijnmond biedt uw organisatie direct toegang tot honderden actieve ondernemingen in Rotterdam en is daarmee de grootste MKB-organisatie in de regio.

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor:

• Dé verbindende schakel met de vele bestaande netwerk- en ondernemersorganisaties die Rotterdam rijk is;
  • De ondernemersvereniging die recent is opgericht om de belangen van het midden- en kleinbedrijf in de stad steviger te behartigen.

Kortom: Geen woorden maar Zaken!