Onderzoek MKB-Vriendelijkste Gemeente 2018

Als gemeente horen wij graag wat u vindt van het ondernemersklimaat in Rotterdam. Zitten wij op de goede weg en waar kunnen wij ons verbeteren? Daarom vragen wij u om deel te nemen aan het online onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.

Waarom meedoen?

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, een leefbaar gebied, voor welvaart, een aantrekkelijke stad, enz. Wij als gemeente willen ondernemers zo goed mogelijk faciliteren. Dit onderzoek geeft ons hierin goede inzichten. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kan ondernemen in Rotterdam. Tegelijkertijd kunnen we samen met u de titel ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland 2018’ binnenslepen.

Het onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers:

  • De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers
  • Het imago van de gemeente
  • Communicatie en beleid van de gemeente
  • Beleving van gemeentelijke lasten

Doe mee!

Wij stellen uw medewerking erg op prijs en vragen u vóór 14 juni 2018 de online vragenlijst in te vullen via onderstaande link. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld. Het invullen kost u maximaal 5 minuten.

Klik hier voor de online vragenlijst! >

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *