MKB Rotterdam Rijnmond Voorjaarsproeverij bij Sligro d.d. dinsdag 10 april 2018

Op en top Lente!

Namens onze partner Sligro Rotterdam Spaanse Polder nodigen wij u van harte uit voor een uitgebreide Voorjaarsproeverij op dinsdag 10 april a.s. vanaf 17.00 uur. Genietend van culinaire hoogstandjes en bijzondere dranken beleeft u een laagdrempelige netwerkbijeenkomst op hoog niveau. Geitenlam, Asperges, dry-aged vlees, tapas, bijzondere kazen en nog veel meer culinaire verwennerijen worden begeleid door Rose en trendy lentewijnen. Zo raakt u vanzelf in de stemming voor het lenteseizoen.

Het evenement is gratis toegankelijk en exclusief bestemd voor partners en leden van MKB Rotterdam Rijnmond en geselecteerde relaties van Sligro en MKB Rotterdam Rijnmond.

Programma

  • 17.00 uur: Inloop + ontvangstborrel
  • 17.30 uur: Welkomstwoord
  • 17.45 uur: U wordt in groepjes langs de diverse proeverijen geleid met tussendoor en na afloop uiteraard ruimschoots de tijd om te netwerken
  • 20.00 uur: Einde van het evenement.
    U gaat met een goedgevulde goodiebag weer huiswaarts.

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de MKB Rotterdam Rijnmond Voorjaarsproeverij bij Sligro d.d. dinsdag 10 april 2018
en gebruik het wachtwoord: 10mkbs
Let op: u heeft uw lidnummer nodig bij het aanmelden. Bij “geen lid” vul dit in.

  • Locatie: Sligro Rotterdam Spaanse Polder, Groothandelsmarkt 181 – 3044 HG te Rotterdam
  • Datum/tijdstip: dinsdag 10 april 2018 van 17.00 tot en met 20.00 uur

Laat dit unieke evenement niet aan u voorbijgaan en schrijf direct in.

Graag tot 10 april a.s.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *