MKB Rotterdam Rijnmond magazine #3!

Tijdens de MKB Rotterdam Lenteborrel 2018 is het MKB Magazine nummer 3 gepresenteerd. Klik  hier voor de online versie van MKB Magazine nummer 3 >

MKB Magazine is een hoogwaardige glossy, uitgegeven door MKB Rotterdam Rijnmond, waarin alle aspecten worden belicht die voor MKB-ers aan de orde van de dag zijn. Informatief, dichtbij en herkenbaar met aansprekende columnisten en spraakmakende artikelen over ondernemers pur sang gecombineerd met onderwerpen als politiek, financiën, new economy en lifestyle. Het 68-pagina tellende MKB Magazine wordt verspreid onder alle 800 leden en partners en is tevens als leesexemplaar te vinden op meer dan 500 zakelijke adressen in de regio. MKB Magazine wordt vier keer per jaar uitgegeven in een oplage van 2.500 gedrukte exemplaren en wordt zeer breed digitaal verspreidt onder o.a. 15000 ondernemers uit de regio en via diverse social mediakanalen.

Heeft u interessant nieuws of wilt u uw bedrijf, product of dienst op een bijzondere manier onder de aandacht brengen? Dit kan in MKB magazine. Uiteraard is er ruimte voor advertenties in diverse formaten, maar voor een zeer bescheiden bijdrage zenden wij graag een journalist en fotograaf bij u langs en maken een mooi artikel voor u. Vanaf €395,- is een artikel al mogelijk.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u vooral contact op via 010 – 26 20 375 of per e-mail via secretariaat@mkb-rotterdam.nl

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *