MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop

U bevindt zich hier:  Home/MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop

mkb-rotterdam-inkoopvoordeelMKB Rotterdam Rijnmond Inkoop, inkoopvoordeel voor én door leden

Het platform MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop is een uniek initiatief d.m.v. de samenwerking tussen MKB Rotterdam en Fm Portal®. Via het platform van MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop bieden leden van MKB Rotterdam Rijnmond producten en diensten aan elkaar. Oftewel, ‘voor én door Rotterdammers’.

Unieke en gratis sevice voor leden MKB Rotterdam Rijnmond

MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop is een onderscheidend en bijzonder aantrekkelijk inkoopconcept op het gebied van facility management. Alle diensten die buiten uw corebusiness vallen, kunt u regelen via MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop. Uiteraard is de bemiddeling van MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop voor zowel grote als hele kleine bedrijven.

Uw voordelen

Voor u als inkoper levert MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop een besparing op aan geld en tijd en voor u als verkoper een enorm potentieel aan klanten. Momenteel heeft MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop al meer dan 65 raamovereenkomsten voor o.a. kantoorartikelen, drukwerk, afval, telefonie, energie, etc.. Bovendien beschikt MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop over een optimale mix van aanbieders van facilitaire producten en diensten. Klik hier voor het overzicht van producten en diensten van MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop.

Kortom, MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop is:

  • Zeer voordelig door gezamenlijke inkoop en raamcontracten tussen MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop en leveranciers. Dat levert uw organisatie direct materiële winst op en bespaart een hoop kostbare tijd;
  • Uiterst snel door gedegen kennis van de markt en levering van maatwerk, toegesneden op uw organisatie. Dat scheelt een hoop zoekwerk en wederom veel tijd. Ook naar ‘groene’ bedrijven, bijvoorbeeld;
  • Bijzonder eenvoudig door zorg te dragen voor implementatie en nazorg binnen uw bedrijfsvoering. En als servicedesk van alle leveranciers is MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop het vangnet voor uw vragen en problemen. U heeft slechts één aanspreekpunt;
  • Directe besparing want geen jaarlijkse abonnementskosten van € 200,00 excl. BTW.

Profiteer en doe ook mee!

MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop garandeert minimaal 10% besparing op basis van Cure No Pay. Bespaar op uw kosten en profiteer van het enorme en professionele in- en verkoopnetwerk van MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop!
Voor meer informatie en deelname aan MKB Rotterdam Rijnmond Inkoop bel 010-262 03 75 of mail naar inkoop@mkb-rotterdam.nl.