Luxor Theater Rotterdam co-partner MKB Rotterdam Rijnmond

Met trots kunnen we melden dat we weer een nieuwe co-partner mogen verwelkomen: Luxor Theater Rotterdam!

Eigenlijk behoeven ze geen introductie meer maar het blijft toch leuk om te zeggen dat ze één van de grootste theaters van Nederland zijn met twee unieke theaterzalen: het nieuwe Luxor Theater op de Kop van Zuid en het oude Luxor Theater aan de Kruiskade.

Welkom bij MKB Rotterdam Rijnmond, Marc van Kaam! Op een mooie samenwerking vol culturele hoogtepunten.