Kom naar hét Ondernemersverkiezingsdebat Gemeenteraadsverkiezing Rotterdam 2018 op maandag 5 maart

Graag nodigen wij u uit voor hét Ondernemersverkiezingsdebat Gemeenteraadsverkiezing Rotterdam 2018 op maandag 5 maart vanaf 17.00 uur. Het debat wordt georganiseerd door het gezamenlijke Rotterdamse bedrijfsleven MKB Rotterdam Rijnmond, Koninklijke Horeca Nederland, Transport- en logistiek Nederland, Koninklijke Metaalunie en Stichting ZZP-Nederland en vindt plaats bij de Hogeschool Rotterdam. Het belooft een verhitte politieke strijd te worden, waarbij de diverse lijsttrekkers vragen en stellingen van het bedrijfsleven moeten beantwoorden en hun programma zullen verdedigen.

Programma

  • 16.45 – 17.30 uur: Inloop
  • 17.30 – 19.30 uur: Verkiezingsdebat o.l.v. Marianne van den Anker
  • 19.30 – 21.00 uur: Aangeklede netwerkborrel

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor hét Ondernemersverkiezingsdebat Rotterdam d.d. maandag 5 maart 2018 en gebruik het wachtwoord: VKD5M
U heeft het lidnummer nodig bij het aanmelden. Bij “geen lid” vul dit in.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *