Jong MKB Rotterdam, voor startende ondernemers!

Jong MKB Rotterdam biedt een platform voor ondernemers die een bedrijf hebben dat nog geen 3 jaar oud is. Jong MKB Rotterdam is onderdeel van MKB Rotterdam en richt zich dus specifiek op jonge ondernemers en ondernemingen.

Jong MKB Rotterdam is een actieve club met een unieke mix van events en informatie, die het zeer aantrekkelijk maakt om deel te nemen. Naast het organiseren van bijeenkomsten komt Jong MKB Rotterdam ook specifiek op voor de belangen van Jong ondernemend MKB Rotterdam middels lobbyactiviteiten via MKB Rotterdam.

MKB Rotterdam is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de stadsregio Rotterdam. Succesvol ondernemen heeft alles te maken met een goed ondernemingsklimaat. Daar heb je als ondernemers elkaar voor nodig. Jong MKB Rotterdam gaat zich de komende jaren daarom ook focussen op een beter ondernemersklimaat onder het MKB Rotterdam motto van ´Geen woorden maar zaken!´.

 

DEELNEMEN – LID WORDEN?

Als u kiest voor Jong MKB Rotterdam, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde, relatief jonge en actieve ondernemers. Jong MKB Rotterdam kent een gestage aanwas van nieuwe ondernemers.

Word lid van Jong MKB Rotterdam via MKB Rotterdam én profiteer daarmee tegelijk ook van alle activiteiten van MKB Rotterdam!

Jonge ondernemers (tot 7 jaar ondernemer) van MKB Rotterdam zijn bovendien welkom om sfeer te komen proeven op de CJB Rotterdam bijeenkomsten; bekijk hier de agenda.

Meepraten via sociale media kan ook:

 

19-02-2019 | 0 reacties

Vandaag hadden we onze allereerste MKB Lunch Special bij The Hospitailty Club in het Westelijk Handelsterrein en deze was gelijk een ‘groot’ succes. Lekker kleinschalig met veel netwerken, lunchen en 3 korte presentaties.

Met dank aan […]

15-02-2019 | 0 reacties

Tijdens People’s Business hebben we weer een nieuwe partner mogen toevoegen aan onze lijst: RET!

De RET behoeft natuurlijk geen introductie, maar de samenwerking met MKB Rotterdam Rijnmond aangaande de MobiliteitsManager wel! Meer informatie en een leuk […]

05-02-2019 | 0 reacties

Meer Rotterdammers duurzaam aan de slag

Uitbreiding van het aantal carrièrestartgaranties, leerwerkplekken voor werkzoekenden en een platform waar medewerkers uit de havensector kennis en ervaring opdoen bij andere bedrijven. Dit is een greep uit de acties […]