Insight nieuwe hoofdpartner MKB Rotterdam Rijnmond én MKB Amsterdam

Cloud Management Portal biedt MKB grip op IT

Insight, wereldwijd de grootste onafhankelijke IT-reseller en de Nederlandse marktleider in softwarelicentiebeheer, is de nieuwe hoofdpartner van MKB Rotterdam Rijnmond én MKB Amsterdam. In deze nieuwe rol en als enige IT-partner, kunnen Rotterdamse en Amsterdamse MKB-ers met al hun IT-vraagstukken, zowel groot als klein, bij Insight terecht.

“Het mes snijdt aan twee kanten. Wij helpen Insight met de zichtbaarheid bij onze leden en zij helpen onze ondernemers bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van IT, zodat ze meer tijd overhouden voor hun corebusiness. Uiteraard zijn we erg blij met dit partnerschap. Het onderstreept ons motto – Samenwerken, verbinden én versterken – volledig,” aldus Pieter van Klaveren, Voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond.

“Insight zette het motto ook direct kracht bij, door MKB Rotterdam Rijnmond en MKB Amsterdam met elkaar in contact te brengen, aangaande een speciaal portal. Het ledenvoordeel dat onze Rotterdamse collega’s wisten te realiseren voor hun leden, kunnen wij nu ook aanbieden aan die van ons,” zegt Dirk de Bie, Voorzitter MKB Amsterdam.

Speciale portal
Insight geeft klanten advies over de huidige én toekomstige IT-behoefte en ontzorgt ze op het gebied hardware, software en diensten. Om deze diensten en Insight’s wereldwijde kennis en kunde ook toegankelijk te maken voor kleinere ondernemingen heeft Insight een speciale portal ontwikkeld, op basis van het Microsoft CSP-programma. Zo kan men zelf ervaren hoe eenvoudig licenties te beheren zijn, inclusief de kosten per maand betaald op basis van het daadwerkelijke verbruik.

“Het MKB is de motor van Nederland. Daar is ook Insight trots op en dat laten we graag blijken middels deze partnerschips. Want met de slagkracht en schaalbaarheid van de juiste digitale middelen kan een lokale onderneming zomaar uitgroeien tot een van wereldformaat,” besluit Frank Hoekstra, VP Benelux en General Regional Manager Nederland.

Over Insight

Insight, in 1988 opgericht in de VS, helpt de business van klanten wereldwijd verder te brengen met behulp van ICT. Het bedrijf voorziet klanten van innovatieve IT-producten en -diensten, waaronder cloud- en werkplekoplossingen, die hen in staat stellen slimmer te werken en zo hun efficiency te verhogen en kosten te reduceren. Insight neemt daarbij desgewenst het gehele traject voor zijn rekening, van het uitbrengen van merkonafhankelijk, strategisch advies tot en met het implementeren van de benodigde oplossing(en), inclusief de bijbehorende eindverantwoordelijkheid. Insight heeft klanten in de sectoren Overheid, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Industrie, Hosting en Handel. Het merendeel betreft organisaties met een omvang vanaf 100 tot 10.000 werkplekken. Insight streeft naar een langdurige relatie met klanten, waarbij transparantie, integriteit, respect en een persoonlijke benadering vooropstaan. In 2016 realiseerde Insight EMEA een omzet van €1,2 miljard. Wereldwijd heeft Insight 6.000 medewerkers in staat het bedrijf vermeld in de Fortune 500. Voor meer informatie: www.nl.insight.com.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *