Glazenwasserij Van Elten hoofdpartner MKB Rotterdam Rijnmond!

Glazenwasserij Van Elten is MKB lid van het 1e uur. Redelijk snel na de oprichting van MKB Rotterdam in 2010 hebben zij de samenwerking geüpgraded naar een co-partnership en tijdens de MKB zomer BBQ van afgelopen 10 juli heeft Van Elten het co-partnership omgezet in een hoofdpartnership. MKB Rotterdam Rijnmond is Glazenwasserij van Elten oprecht dankbaar voor het vertrouwen en voor de zeer prettige samenwerking in de afgelopen 8 jaar. Samen gaan wij de komende jaren goede zaken doen!