Drukbezochte MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Postillion WTC Rotterdam maandag 23 oktober 2017

De alweer 24ste editie van de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Postillion WTC Rotterdam was afgelopen maandag 23 oktober jl. met 400 collega-ondernemers drukbezocht en erg geslaagd. Voorafgaand aan de netwerkborrel waren er ook diverse interessante presentaties rondom het thema “Next Economy Metropool”. Voor het bekijken van de presentaties van de “Next Economy Metropool” lezing klik op de namen van de sprekers:

Tijdens de borrel werden tevens de partnercontracten met 3 nieuwe MKB Rotterdam Rijnmond partners getekend, lees hier verder.

Voor een korte beeld-/sfeerimpressie klik hier voor de foto’s.

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen.

Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers
in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we
samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen.

Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.