3 nieuwe partners MKB Rotterdam Rijnmond!

Onder het motto ‘Samenwerken, verbinden én versterken!’ hebben wij afgelopen maandag 23 oktober jl. tijdens de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Postillion WTC Rotterdam  op feestelijke wijze drie nieuwe partners mogen verwelkomen, te weten:

Partnership MKB Rotterdam Rijnmond

Partners ondersteunen MKB Rotterdam van harte omdat zij daarmee hun organisatie positief bij het MKB kunnen profileren. Het feit dat MKB Rotterdam dé organisatie is van, voor én door het MKB-bedrijfsleven is daarom een versterking voor het imago van partners.

MKB Rotterdam biedt ook steeds meer mogelijkheden voor partners om in contact te komen met nieuwe zakenrelaties. Zo organiseert MKB Rotterdam jaarlijks een groot aantal netwerkactiviteiten, waarbij de partners niet alleen een blijk van waardering krijgen voor hun inspanningen voor de organisatie, maar waar zij ook op een informele manier kennis met elkaar kunnen maken en zaken met elkaar kunnen doen.

Kortom: MKB Rotterdam vormt door haar bereik en contacten de poort naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Voor meer informatie en mogelijkheden van het aangaan van een partnerschap met MKB Rotterdam, klik hier.

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen.

Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers
in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we
samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen.

Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.