27 juni – Your Navigator evenement: grensoverschrijdend In the Pitch

Op woensdag 27 juni organiseert Your Navigator een evenement in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Your Navigator coacht en helpt ondernemers die met vragen of probleemstukken zitten.

Tijdens het evenement van Your Navigator gaan we grensoverschrijdend In the Pitch en neemt Leen Zevenbergen u mee in de nieuwe manier van ondernemen!

Zevenbergen is CEO van Solar Sunpower en is zowel nationaal als internationaal een bekende spreker met diverse succesvol opgerichte bedrijven. Zevenbergen geeft aan de eerste vijftig inschrijvingen zijn boek, genaamd “ ‘t is groen en groener wordt het niet” gratis weg.

De middag is voor ondernemers ideaal om kennis te maken met de mentoren uit het netwerk van Your Navigator en wordt georganiseerd samen met ondernemend Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Capelle aan de IJssel en Rotterdam. Ondernemers kunnen tijdens deze middag vragen stellen, informatie uitwisselen en netwerken. Kortom: ontmoet nieuwe relaties, doe nieuwe ideeën op, vergroot je netwerk en verrijk je kennis. Het evenement duurt van 16:00 tot 19:00 uur.

Kom en doe actief mee door praktisch te leren van elkaar. Maak gebruik van de kennis en het netwerk van ervaren en gevierde ondernemers. Aanmelden voor dit evenement kan via info@yournavigator.nl of kijk voor meer informatie op http://www.yournavigator.nl/events