Uitnodiging MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Zalmhuis maandag 28 mei 2018

Graag nodigen wij u uit voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Zalmhuis op maandag 28 mei vanaf 17.00 uur. De alweer 27e editie van de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ vindt wederom plaats op een unieke locatie met voorafgaand een interessante workshop van Facebook Nederland (aanvang 16.00 uur).

Scoren met Facebook?

De mensen van Facebook Nederland komen vertellen… . In Nederland maken miljoenen mensen dagelijks gebruik van Facebook en Instagram. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt en hoe bereik je de mensen die in jouw product of bedrijf geïnteresseerd kunnen zijn? MKB Rotterdam Rijnmond organiseert samen met Facebook een bijeenkomst met praktische tips en tricks. In iets meer dan een uur geeft Facebook Nederland antwoord op vragen als: Hoe kun je je bedrijf het beste online presenteren? Hoe vertel je jouw unieke ondernemersverhaal op een aansprekende manier? En hoe kun je Facebook adverteren efficiënt inzetten? Ook de inzet van Instagram komt in deze sessie aan bod.

• 15.45 – 16.00 uur: Inloop
  • 16.00 – 17.00 uur: workshop door Facebook Nederland
  • 17.00 – 19.30 uur: MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ…

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de MKB Rotterdam Rijnmond Borrel BIJ… Zalmhuis d.d. maandag 28 mei 2018
en gebruik het wachtwoord: MKBB28Z
Let op: u heeft uw lidnummer nodig bij het aanmelden. Bij “geen lid” vul dit in.

Zalmhuis

Op een schitterend plekje aan de voet van de Van Brienenoordbrug biedt het Zalmhuis een onmetelijk uitzicht over IJssel en Maas. De typische art-nouveau bouw, de uitstekende aansluitingen op het snelwegennet en de bijzonder ruime parkeerfaciliteiten hebben al voor landelijke aandacht gezorgd. De keuken van het Zalmhuis laat zich inspireren door de klassieke Franse brasseries, aangevuld met moderne mediterrane trends. De sfeer is informeel en de bediening vlot en vriendelijk.

Wij wensen u goede zaken toe en en graag tot ziens op de MKB Rotterdam Rijnmond (netwerk)bijeenkomsten, klik hier voor de (netwerk)agenda.