Tweede editie Rotterdamse Zakenvrouwverkiezing: voordragen Rotterdamse zakenvrouwen

Na een zeer succesvolle eerste editie van de verkiezing van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar, start de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw per 1 februari 2018 de volgende verkiezing op. Vanaf deze datum kunnen potentiële kandidaten gedurende één maand voorgedragen worden via de website.

Ruim 350 ondernemers en belangstellenden waren er op 4 april 2017 getuige van hoe Clarissa Slingerland van Miss Publicity, in een vol Wereldmuseum de prestigieuze Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Award in ontvangst mocht nemen. Anouk Vos van cybersecuritybedrijf Revnext won in de categorie Aanstormend Talent. In de categorie Zakenvrouw zonder Personeel ging Deniece von Harras van het ondernemersplatform SmartUp Network er met de prijs vandoor. Het was de allereerste keer dat de Rotterdamse Zakenvrouwenprijs werd uitgereikt.

Rotterdamse Zakenvrouwverkiezing 2018

Op woensdag 18 april 2018 zal de award voor de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018 worden uitgereikt in de Burgerzaal van het Stadhuis door Burgemeester Aboutaleb. Er zijn wederom 3 categorieën; Zakenvrouw met Personeel, Zakenvrouw Zonder Personeel, Aanstormend Talent (minder dan 3 jaar ondernemer). De Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Awards stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam, als voorbeeld voor andere ondernemers.

Voordragen

Per award zijn belangrijke criteria geselecteerd. Vrouwelijke ondernemers die aan deze criteria voldoen, kunnen van 1 februari tot en met 1 maart 2018 worden voorgedragen via de website www.rotterdamsezakenvrouw.nl. De motivatie is hierbij zeer belangrijk.

Stichting Rotterdamse Zakenvrouw

De organisatie van de verkiezing is in handen van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw, welke bestuurd wordt door Danielle de Wilde (Rotterdam Business Events), Jettie Bourquin (Trainingscentrum Rijnmond), Yvette Huijsmans (MKB Rotterdam Rijnmond) en Patricia Gijp (MKB Rotterdam Rijnmond). Met de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Awards willen zij niet alleen de Rotterdamse powervrouwen in het zonnetje zetten, maar andere vrouwelijke ondernemers ook stimuleren zichzelf te ontwikkelen.