Steun de actie: Maak kanker Kansloos

Eén op de drie mensen krijgt kanker. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. Elk uur komen er meer dan 10 gevallen van kanker bij.

Daar moeten we wat aan doen!
De Daniel den Hoed Stichting* haalt geld op voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Rotterdamse Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland!
Wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. We hebben al veel bereikt, maar er is nóg meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen. Steun het baanbrekend onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur via:

1. Biedt op een bootcamp met John de Wolf. De Wolf doet mee door zichzelf in de aanbieding te gooien. Hij is al een gewaardeerde sportcoach bij verschillende bedrijven en ook u kunt uw medewerkers in beweging krijgen samen met de blonde god van weleer Bootcamp >
  2. Steun het H team. Het schoonmaakbedrijf Hago zet het H team in. Bij iedere 250 euro gaan zij thuis langs bij een patiënt voor een fijne voorjaarschoonmaak H Team >
  3. U kunt een dag hoofdredacteur van RTV Rijnmond zijn. Voor wie altijd al het nieuws wilde bepalen, dit is uw kans Hoofdredacteur >
  • Voor meer acties die u kunt ondersteunen kunt u terecht op de actiesite Acties >
  • Voor meer veilingitems waar je op kunt bieden, kijk op de veilingsite Veiling >

Namens het Daniel Fonds, maar vooral alle mensen die te maken hebben met kanker, veel dank!