Romy van Eyk & Marlou Verheijden winnaars MKB Rotterdam Rijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2017!

Tijdens de zeer drukbezochte MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel 2017 zijn Romy van Eyk & Marlou Verheijden uitgeroepen tot ”MKB Rotterdam Riijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2017”! Uit een zeer groot aantal kandidaten waren 3 genomineerden overgebleven, te weten: Deli 33 b.v., Thoms en Romy van Eyk & Marlou Verheijden.

De prijsuitreiking werd gedaan door wethouder Maarten Struijvenberg en de toetsing vond plaats op 8 onderdelen, te weten:

• Passie voor het vak
  • Professionele begeleiding personeel
  • Oprechte belangstelling voor de stagiair
  • Talentontwikkeling
  • Contextrijk leren
  • Participatie ouders
  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • Visie op de toekomst van het vak

Voorafgaand is de jury ook op bezoek geweest bij de drie genomineerden. Uit het juryrapport blijkt dat het eigenlijk alle drie winnaars zijn. Het kiezen van één winnaar uit drie winnaars was ook niet makkelijk.

Bekijk hier ook de film van de drie genomineerden MKB Rotterdam Riijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2017.

MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel 2017 – ‘Leren op de werkvloer’

MKB Rotterdam Rijnmond, Albeda College, Zadkine en Randstad organiseerden woensdag 20 december de Kerstborrel alweer voor de achtste keer in successie. Ook dit keer was er een interactief seminar voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst met als thema ‘Leren op de werkvloer’. Naast een inspirerende inleiding Alexander Grit was er ook de verkiezing van de Meest Ondernemende Studentenen van 2017 (zie foto)!

De Meest Ondernemende Studenten van 2017 zijn:

• Vanuit Albeda College: Foluwa (Abimifoluwa Opeyemi) Akinwole (bedrijf: Modezoen)
  • Vanuit Zadkine: Dennis Ferreira, Edison Warner, Loran Sadiq en Anthony Arends (bedrijf: Deal Entertainment)

Klik hier voor meer foto’s.