Romy van Eyk & Marlou Verheijden winnaars MKB Rotterdam Rijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2017!

Tijdens de zeer drukbezochte MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel 2017 zijn Romy van Eyk & Marlou Verheijden uitgeroepen tot ”MKB Rotterdam Riijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2017”! Uit een zeer groot aantal kandidaten waren 3 genomineerden overgebleven, te weten: Deli 33 b.v., Thoms en Romy van Eyk & Marlou Verheijden.

De prijsuitreiking werd gedaan door wethouder Maarten Struijvenberg en de toetsing vond plaats op 8 onderdelen, te weten:

  • Passie voor het vak
  • Professionele begeleiding personeel
  • Oprechte belangstelling voor de stagiair
  • Talentontwikkeling
  • Contextrijk leren
  • Participatie ouders
  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • Visie op de toekomst van het vak

Voorafgaand is de jury ook op bezoek geweest bij de drie genomineerden. Uit het juryrapport blijkt dat het eigenlijk alle drie winnaars zijn. Het kiezen van één winnaar uit drie winnaars was ook niet makkelijk.

Bekijk hier ook de film van de drie genomineerden MKB Rotterdam Riijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2017.

MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel 2017 – ‘Leren op de werkvloer’

MKB Rotterdam Rijnmond, Albeda College, Zadkine en Randstad organiseerden woensdag 20 december de Kerstborrel alweer voor de achtste keer in successie. Ook dit keer was er een interactief seminar voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst met als thema ‘Leren op de werkvloer’. Naast een inspirerende inleiding Alexander Grit was er ook de verkiezing van de Meest Ondernemende Studentenen van 2017 (zie foto)!

De Meest Ondernemende Studenten van 2017 zijn:

  • Vanuit Albeda College: Foluwa (Abimifoluwa Opeyemi) Akinwole (bedrijf: Modezoen)
  • Vanuit Zadkine: Dennis Ferreira, Edison Warner, Loran Sadiq en Anthony Arends (bedrijf: Deal Entertainment)

Klik hier voor meer foto’s.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit bijvoorbeeld door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen. Onze kerntaak is de lobby namens de ondernemers. Die is alleen effectief en representatief als wij de bestaande ondernemersorganisaties en hun achterban weten te verbinden en te versterken. Dat betekent dat we onze collega organisaties in hun waarde laten, maar wel de handen ineen slaan om gewapend met het sterke merk MKB-Nederland het ondernemingsklimaat te verbeteren. MKB Rotterdam Rijnmond wil de verbinding van de ondernemers in de stadsregio Rotterdam tot stand brengen door de organisatie van (grootschalige) netwerkbijeenkomsten waar iedereen welkom is. Deze evenementen organiseren we samen met de andere koepels, ondernemersorganisaties en businessclubs. Onze bijeenkomsten zijn een verrassende ontmoetingsplaats, waar men in een informele sfeer de bestaande banden kan versterken, steeds nieuwe contacten kan leggen met private en publieke partijen en inspiratie kan opdoen. Kortom: MKB Rotterdam Rijnmond vormt door haar bereik en contacten de poort voor en naar het lokale MKB-bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *