Onderzoek MKB-Vriendelijkste Gemeente 2018

Als gemeente horen wij graag wat u vindt van het ondernemersklimaat in Rotterdam. Zitten wij op de goede weg en waar kunnen wij ons verbeteren? Daarom vragen wij u om deel te nemen aan het online onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.

Waarom meedoen?

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, een leefbaar gebied, voor welvaart, een aantrekkelijke stad, enz. Wij als gemeente willen ondernemers zo goed mogelijk faciliteren. Dit onderzoek geeft ons hierin goede inzichten. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kan ondernemen in Rotterdam. Tegelijkertijd kunnen we samen met u de titel ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland 2018’ binnenslepen.

Het onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers:

• De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers
  • Het imago van de gemeente
  • Communicatie en beleid van de gemeente
  • Beleving van gemeentelijke lasten

Doe mee!

Wij stellen uw medewerking erg op prijs en vragen u vóór 14 juni 2018 de online vragenlijst in te vullen via onderstaande link. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld. Het invullen kost u maximaal 5 minuten.

Klik hier voor de online vragenlijst! >