MKB Rotterdam Rijnmond Voorjaarsproeverij bij Sligro d.d. dinsdag 10 april 2018

Op en top Lente!

Namens onze partner Sligro Rotterdam Spaanse Polder nodigen wij u van harte uit voor een uitgebreide Voorjaarsproeverij op dinsdag 10 april a.s. vanaf 17.00 uur. Genietend van culinaire hoogstandjes en bijzondere dranken beleeft u een laagdrempelige netwerkbijeenkomst op hoog niveau. Geitenlam, Asperges, dry-aged vlees, tapas, bijzondere kazen en nog veel meer culinaire verwennerijen worden begeleid door Rose en trendy lentewijnen. Zo raakt u vanzelf in de stemming voor het lenteseizoen.

Het evenement is gratis toegankelijk en exclusief bestemd voor partners en leden van MKB Rotterdam Rijnmond en geselecteerde relaties van Sligro en MKB Rotterdam Rijnmond.

• 17.00 uur: Inloop + ontvangstborrel
  • 17.30 uur: Welkomstwoord
  • 17.45 uur: U wordt in groepjes langs de diverse proeverijen geleid met tussendoor en na afloop uiteraard ruimschoots de tijd om te netwerken
  • 20.00 uur: Einde van het evenement.
    U gaat met een goedgevulde goodiebag weer huiswaarts.

Aanmelden?

Klik hier om u aan te melden voor de MKB Rotterdam Rijnmond Voorjaarsproeverij bij Sligro d.d. dinsdag 10 april 2018
en gebruik het wachtwoord: 10mkbs
Let op: u heeft uw lidnummer nodig bij het aanmelden. Bij “geen lid” vul dit in.

• Locatie: Sligro Rotterdam Spaanse Polder, Groothandelsmarkt 181 – 3044 HG te Rotterdam
  • Datum/tijdstip: dinsdag 10 april 2018 van 17.00 tot en met 20.00 uur

Laat dit unieke evenement niet aan u voorbijgaan en schrijf direct in.

Graag tot 10 april a.s.