MKB Rotterdam Rijnmond magazine #3!

Tijdens de MKB Rotterdam Lenteborrel 2018 is het MKB Magazine nummer 3 gepresenteerd. Klik  hier voor de online versie van MKB Magazine nummer 3 >

MKB Magazine is een hoogwaardige glossy, uitgegeven door MKB Rotterdam Rijnmond, waarin alle aspecten worden belicht die voor MKB-ers aan de orde van de dag zijn. Informatief, dichtbij en herkenbaar met aansprekende columnisten en spraakmakende artikelen over ondernemers pur sang gecombineerd met onderwerpen als politiek, financiën, new economy en lifestyle. Het 68-pagina tellende MKB Magazine wordt verspreid onder alle 800 leden en partners en is tevens als leesexemplaar te vinden op meer dan 500 zakelijke adressen in de regio. MKB Magazine wordt vier keer per jaar uitgegeven in een oplage van 2.500 gedrukte exemplaren en wordt zeer breed digitaal verspreidt onder o.a. 15000 ondernemers uit de regio en via diverse social mediakanalen.

Heeft u interessant nieuws of wilt u uw bedrijf, product of dienst op een bijzondere manier onder de aandacht brengen? Dit kan in MKB magazine. Uiteraard is er ruimte voor advertenties in diverse formaten, maar voor een zeer bescheiden bijdrage zenden wij graag een journalist en fotograaf bij u langs en maken een mooi artikel voor u. Vanaf €395,- is een artikel al mogelijk.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u vooral contact op via 010 – 26 20 375 of per e-mail via secretariaat@mkb-rotterdam.nl