Koningin Máxima in gesprek met Rotterdamse MKB-ondernemers!

Op 20 juni was koningin Máxima, als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap, aanwezig bij een gesprek met ondernemers over het Jaarbericht Staat van het MKB dat in het najaar verschijnt. Bij het gesprek dat plaats vond bij Van der Linde Catering & Evenementen, partner van MKB Rotterdam Rijnmond, waren diverse leden en partners van MKB Rotterdam aanwezig.

Hoe goed slagen MKB-ondernemers er in om hun bedrijf en hun verdienmodel te vernieuwen en zo concurrerend te blijven? Hoe reageren kleinere bedrijven op de snelle ontwikkelingen van de digitalisering? In het Jaarbericht Staat van het MKB, een trendanalyse die in het najaar wordt gepresenteerd door het Comité voor Ondernemerschap, komen deze vraagstukken aan de orde. Koningin Máxima en Diederik Laman Trip, leden van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap, gingen op 20 juni hierover in gesprek met een groep ondernemers uit heel Nederland. Het gesprek vond plaats bij Van der Linde Catering & Evenementen in Berkel en Rodenrijs. Bij het gesprek waren diverse partners van MKB Rotterdam Rijnmond aanwezig.

Koningin Máxima maakte van de gelegenheid gebruik om kort in het bedrijf te worden rondgeleid, in bijzijn van Leendert-Jan Visser, directeur van MKB-Nederland. Van der Linde Catering & Evenementen is een van oorsprong Rotterdams familiebedrijf, met inmiddels zo’n 50 medewerkers in vaste dienst. Een hoogtepunt in de geschiedenis van het bedrijf was de catering van 58 wereldleiders en 8.000 deelnemers van de Nuclear Security Summit in 2014 in Den Haag.